Integritetspolicy

Senast reviderad: 2022-06-28

Savett ägnar mycket uppmärksamhet åt att skydda din privata information.Ta ett ögonblick för att bekanta dig med våra integritetspraxis och kontakta oss om du har några frågor.Vi ser fram emot ditt råd.Savetts e -postadress är [email protected]

Personlig identifieringsinformation

Vi kan samla in personlig identifieringsinformation från användare på olika sätt, inklusive, men inte begränsat till, när användare besöker vår webbplats, fylla i ett formulär och i samband med andra aktiviteter, tjänster, funktioner eller resurser vi gör tillgängliga på vår webbplats.Användare kan besöka vår webbplats anonymt.Vi kommer att samla in personlig identifieringsinformation från användare endast om de frivilligt lämnar in sådan information till oss.Användare kan alltid vägra att leverera personlig identifieringsinformation, förutom att det kan förhindra dem från att delta i vissa webbplatsrelaterade aktiviteter.

Icke-personlig identifieringsinformation

Vi kan samla in information om icke-personlig identifiering om användare när de interagerar med vår webbplats.Icke-personlig identifieringsinformation kan inkludera webbläsarnamnet, typen av dator och teknisk information om användare för anslutning till vår webbplats, till exempel operativsystemet och internetleverantörerna som använts och annan liknande information.

Småkakor

Liksom många webbplatser ställer in denna webbplats och använder cookies för att förbättra din användarupplevelse - för att komma ihåg dina personliga inställningar, till exempel.Annonser kan visas på denna webbplats och i så fall kan ställa in och komma åt kakor på din dator;Sådana kakor omfattas av sekretesspolicyn för de parter som tillhandahåller annonsen.De parter som tillhandahåller reklamen har dock inte tillgång till den här webbplatsens kakor.Dessa parter använder vanligtvis icke-personligt identifierbara eller anonyma koder för att få information om dina besök på denna webbplats.

För mer information om denna typ av onlineannonsering, om kakor och om hur du stänger av den här funktionen, vänligen klicka här: https://optout.networkadvertising.org/

Observera att att stänga av reklamkakor inte innebär att du inte serveras någon reklam, bara att den inte kommer att anpassas till dina intressen.

Stockar

Som är sant med de flesta webbplatser och tjänster som levereras via internet, samlar vi viss information och lagrar den i loggfiler när du interagerar med våra webbplatser och tjänster.Denna information inkluderar Internet Protocol (IP) -adresser samt webbläsartyp, leverantör av Internet -tjänst, URL: er för referens-/utgångssidor, operativsystem, datum/tidsstämpel, information du söker efter, landskap och språkinställningar, identifieringsnummer associerade med dina enheter, din mobiloperatör och systemkonfigurationsinformation.Ibland ansluter vi personlig information till information som samlas in i våra loggfiler vid behov för att förbättra våra webbplatser och tjänster.I ett sådant fall skulle vi behandla den kombinerade informationen i enlighet med denna policy.

CCPA: s integritetsrättigheter (sälj inte min personliga information)

Under CCPA, bland andra rättigheter, har Kaliforniens konsumenter rätt att:

Begär att ett företag som samlar in konsumentens personuppgifter avslöjar kategorierna och specifika personuppgifter som ett företag har samlat in om konsumenter.

Begär att ett företag tar bort personuppgifter om konsumenten som ett företag har samlat in.

Begär att ett företag som säljer konsumentens personuppgifter, inte sälja konsumentens personuppgifter.

Om du gör en begäran har vi en månad att svara på dig.Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss.

GDPR -dataskyddsrättigheter

Vi vill se till att du är helt medveten om alla dina dataskyddsrättigheter.Varje användare har rätt till följande:

Rätten till åtkomst - du har rätt att begära kopior av dina personuppgifter.Vi kan debitera dig en liten avgift för den här tjänsten.

Rätten till rättelse - du har rätt att begära att vi korrigerar all information du tror är felaktig.Du har också rätt att begära att vi slutför den information du tror är ofullständig.

Rätten till radering - du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter under vissa villkor.

Rätten att begränsa behandlingen - du har rätt att begära att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter under vissa villkor.

Rätten att invända mot behandling - du har rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter under vissa villkor.

Rätten till dataportabilitet - du har rätt att begära att vi överför de uppgifter som vi har samlat in till en annan organisation, eller direkt till dig, under vissa villkor.

Om du gör en begäran har vi en månad att svara på dig.Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss.

Barns personliga information

Vi samlar inte medvetet någon personlig information från barn under 13 år. Om du är under 13 år, skicka inte någon personlig information via våra webbplatser, ansökningar eller tjänster.Vi uppmuntrar föräldrar och juridiska vårdnadshavare att övervaka sina barns internetanvändning och hjälpa till att upprätthålla denna policy genom att instruera sina barn att aldrig tillhandahålla personlig information via webbplatser, applikationer eller tjänster utan deras tillstånd.Om du har anledning att tro att ett barn under 13 år har gett oss personlig information till oss via webbplatser, applikationer eller tjänster, vänligen kontakta oss på [email protected], så kommer vi att använda kommersiellt rimliga ansträngningar för att ta bort den informationen.

Hur vi använder insamlad information

Vi kan också använda den informationen för att använda, underhålla och förbättra funktioner och funktionalitet på webbplatsen.Vi använder cookies för att lagra information för att förbättra användarupplevelserna.Vi kan till exempel tillhandahålla personligt innehåll och information, övervaka effektiviteten på webbplatsen och övervaka aggregerade mätvärden som antalet besökare och sidvisningar.

Vi kan samla in din icke-personliga information med icke-personlig information från andra medlemmar och användare och avslöja sådan information till annonsörer och andra tredje parter för marknadsförings- och marknadsföringsändamål.

Reklam

Annonser som visas på vår webbplats kan levereras till användare av reklampartners, som kan ställa in kakor.Dessa cookies tillåter annonsservern att känna igen din dator varje gång de skickar en onlineannons för att sammanställa information om personlig identifiering om dig eller andra som använder din dator.Denna information gör det möjligt för annonsnätverk att bland annat leverera riktade annonser som de tror kommer att vara av mest intresse för dig.Denna sekretesspolicy täcker inte användningen av kakor av någon annonsörer.

Freestar

Denna webbplats är ansluten till Freestar för att placera reklam på webbplatsen, och Freestar kommer att samla in och använda vissa data för reklamändamål.Klicka här för att lära dig mer om Freestars dataanvändning: https://freestar.com/privacy-policy/

Google Adsense

Några av annonserna kan serveras av Google.Googles användning av Dart Cookie gör det möjligt att betjäna annonser till användare baserat på deras besök på vår webbplats och andra webbplatser på internet.DART använder "icke personlig identifierbar information" och spårar inte personlig information om dig, till exempel ditt namn, e -postadress, fysisk adress, etc. Du kan välja bort användningen av DART -kakan genom att besöka Google AD och innehållsnätverkets integritetpolicy vid https://policies.google.com/technologies/ads

Ändringar av denna integritetspolicy

Vi har diskretion att uppdatera denna sekretesspolicy när som helst.När vi gör det kommer vi att revidera det uppdaterade datumet i början av denna sida.Vi uppmuntrar användare att ofta kontrollera den här sidan för eventuella ändringar för att hålla dig informerad om hur vi hjälper till att skydda den personliga informationen vi samlar in.Du erkänner och samtycker till att det är ditt ansvar att granska denna sekretesspolicy regelbundet och bli medveten om ändringar.

Din godkännande av dessa villkor

Vi kommer att använda din information efter denna sekretesspolicy.Du samtycker till alla uttalanden som nämns i denna sekretesspolicy när du besöker Savett.

Det vi samlar in från dig är icke-personligt, vilket innebär att det inte innehåller ditt riktiga namn, adress, telefonnummer och annan privat information.Vi sparar bara dina surfpreferenser, som registrerar hur du interagerar med vår webbplats.Beroende på denna information kan vi hitta vilka aspekter av vår webbplats som behöver förändras och förbättras.Efter det kan vi optimera vår tjänst och ge dig en bättre surfupplevelse.

Om det finns några juridiska frågor, som spårmissbruk, kommer vi att avslöja den information vi samlar in i rätt tid under lagens begäran utan att tveka.Vi garanterar att all den tjänst som vi tillhandahåller är säker utan fusk eller virus.Det vi samlar in från dig används bara på vår webbplats, som inte kommer att delas på internet.

Detta uttalande kan ändras vid behov.Hur vi använder informationen omfattas av tidens sekretesspolicy när informationen används.Din fortsatta användning av webbplatsen efter publicering av ändringar i denna policy kommer att anses att du accepterar dessa förändringar.