Zásady ochrany osobných údajov

Posledné revidované: 2022-06-28

Savett venuje veľkú pozornosť tomu, aby vaše súkromné informácie boli v bezpečí.Nájdite si chvíľku, aby ste sa oboznámili s našimi postupmi ochrany osobných údajov a ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás.Tešíme sa na vašu radu.E -mailová adresa spoločnosti Savett je [email protected]

Informácie o osobnej identifikácii

Od používateľov môžeme zhromažďovať informácie o osobnej identifikácii rôznymi spôsobmi, vrátane, ale nielen, keď používatelia navštívia naše stránky, vyplnia formulár a v súvislosti s inými činnosťami, službami, funkciami alebo zdrojmi, ktoré spríšeme na našich stránkach.Používatelia môžu anonymne navštíviť naše stránky.Od používateľov budeme zhromažďovať informácie o osobnej identifikácii iba vtedy, ak nám tieto informácie dobrovoľne predložia.Používatelia môžu vždy odmietnuť poskytnúť informácie o identifikácii osôb, s výnimkou toho, že im môžu zabrániť v zapojení sa do určitých činností súvisiacich s webmi.

Informácie o identifikácii, ktoré nie sú osobné

Môžeme zhromažďovať informácie o neosobných identifikáciách o používateľoch vždy, keď interagujú s našimi stránkami.Informácie o neosobnej identifikácii môžu obsahovať názov prehliadača, typ počítačových a technických informácií o prostriedkoch používateľov pripojenia na našu stránku, ako je napríklad operačný systém a poskytovatelia internetových služieb, ktoré sa používajú a ďalšie podobné informácie.

Cookies

Rovnako ako mnoho webových stránok, aj táto webová stránka nastavuje a používa súbory cookie na vylepšenie vášho používateľského prostredia - napríklad na zapamätanie si osobných nastavení.Reklamy sa môžu zobrazovať na tejto webovej stránke a ak áno, môžu nastaviť a získať prístup k súborom cookie vo vašom počítači;Takéto cookies podliehajú zásadám ochrany osobných údajov strán, ktoré poskytujú reklamu.Strany poskytujúce reklamu však nemajú prístup k cookies tejto stránky.Tieto strany zvyčajne používajú na získanie informácií o vašich návštevách tejto stránky informácie o vašich návštevách na tejto stránke.

Ak chcete získať viac informácií o tomto type online reklamy, o cookies a o tom, ako túto funkciu vypnúť, kliknite sem: https://optout.networkadvertising.org/

Vezmite prosím na vedomie, že vypnutie reklamných súborov cookie neznamená, že vám nepodáva žiadnu reklamu, iba že nebude prispôsobená vašim záujmom.

Protokoly

Ako platí pre väčšinu webových stránok a služieb poskytovaných cez internet, zhromažďujeme určité informácie a ukladáme ich do protokolových súborov, keď komunikujete s našimi stránkami a službami.Tieto informácie zahŕňajú adresy internetového protokolu (IP), ako aj typ prehliadača, poskytovateľ internetových služieb, adresy URL referenčných/výstupných stránok, operačný systém, dátum/časová pečiatka, informácie, ktoré hľadáte, preferencie miestneho nastavenia a jazyka, identifikačné čísla spojené s vašimi zariadeniami, váš mobilný operátor a informácie o konfigurácii systému.Občas spájame osobné informácie k informáciám zhromaždeným v našich protokolových súboroch podľa potreby na zlepšenie našich stránok a služieb.V takom prípade by sme s kombinovanými informáciami zaobchádzali v súlade s touto politikou.

Práva na ochranu osobných údajov CCPA (nepredávajte moje osobné informácie)

Podľa CCPA majú okrem iného spotrebitelia v Kalifornii právo:

Žiadať, aby firma, ktorá zhromažďuje osobné údaje spotrebiteľa, zverejňuje kategórie a konkrétne osobné údaje, ktoré podnik zhromaždil o spotrebiteľoch.

Žiadajte, aby podnik odstránil akékoľvek osobné údaje o spotrebiteľovi, ktorý spoločnosť zhromaždila.

Vyžiadajte si, aby firma, ktorá predáva osobné údaje spotrebiteľa, nepredá osobné údaje spotrebiteľa.

Ak podáte žiadosť, máme na vás jeden mesiac, aby sme na vás odpovedali.Ak chcete uplatniť niektorý z týchto práv, kontaktujte nás.

Práva na ochranu údajov GDPR

Chceli by sme sa ubezpečiť, že ste si plne vedomí všetkých vašich práv na ochranu údajov.Každý používateľ má nárok na nasledujúce:

Právo na prístup - máte právo požiadať o kópie svojich osobných údajov.Za túto službu vám môžeme účtovať malý poplatok.

Právo na opravu - máte právo požiadať o nápravu akýchkoľvek informácií, o ktorých sa domnieva, že sú nepresné.Máte tiež právo požiadať, aby sme splnili informácie, o ktorých si myslíte, že sú neúplné.

Právo na vymazanie - máte právo požiadať, aby sme za určitých podmienok vymazali vaše osobné údaje.

Právo na obmedzenie spracovania - máte právo požiadať o obmedzenie spracovania vašich osobných údajov za určitých podmienok.

Právo namietať proti spracovaniu - za určitých podmienok máte právo namietať proti nášmu spracovaniu vašich osobných údajov.

Právo na prenosnosť údajov - máte právo požiadať o prenos údajov, ktoré sme za určitých podmienok zhromaždili do inej organizácie alebo priamo k vám.

Ak podáte žiadosť, máme na vás jeden mesiac, aby sme na vás odpovedali.Ak chcete uplatniť niektorý z týchto práv, kontaktujte nás.

Osobné informácie pre deti

Vedome nezhromažďujeme žiadne osobné informácie od detí mladších ako 13 rokov. Ak ste mladší ako 13 rokov, neposielajte žiadne osobné informácie prostredníctvom našich stránok, aplikácií alebo služieb.Odporúčame rodičom a zákonným zástupcom, aby monitorovali používanie internetu svojich detí a pomohli presadzovať túto politiku tým, že ich deti inštruovali, aby nikdy neposkytli osobné informácie prostredníctvom stránok, aplikácií alebo služieb bez ich súhlasu.Ak máte dôvod domnievať sa, že dieťa mladšie ako 13 rokov nám poskytlo osobné informácie prostredníctvom stránok, aplikácií alebo služieb, kontaktujte nás na adrese [email protected] a my vynaložime komerčne primerané úsilie na odstránenie týchto informácií.

Ako používame zhromaždené informácie

Tieto informácie môžeme tiež použiť na prevádzku, údržbu a vylepšenie funkcií a funkčnosti stránky.Používame súbory cookie na ukladanie informácií na zlepšenie skúseností používateľov.Môžeme napríklad poskytnúť personalizovaný obsah a informácie, monitorovať efektívnosť stránok a monitorovať agregované metriky, ako je počet návštevníkov a zobrazenia stránok.

Vaše neosobné informácie môžeme agregovať s neosobnými informáciami ostatných členov a používateľov a tieto informácie zverejňujeme inzerentom a iným tretím stranám na marketingové a propagačné účely.

Reklama

Reklamy, ktoré sa zobrazujú na našich stránkach, môžu používateľom doručiť reklamné partneri, ktorí môžu nastaviť súbory cookie.Tieto súbory cookie umožňujú reklamnému serveru rozpoznať váš počítač zakaždým, keď vám pošlú online reklamu na zostavenie informácií o osobnej identifikácii o vás alebo iných, ktorí používajú váš počítač.Tieto informácie umožňujú reklamným sieťam okrem iného poskytovať cielené reklamy, o ktorých sa domnievajú, že vás budú najviac zaujímať.Tieto zásady ochrany osobných údajov nepokrývajú používanie súborov cookie žiadnymi inzerentmi.

Freestar

Táto stránka je pridružená k spoločnosti Freestar na účely umiestnenia reklamy na web a Freestar bude zhromažďovať a použije určité údaje na reklamné účely.Ak sa chcete dozvedieť viac o používaní údajov spoločnosti Freestar, kliknite sem: https://freestar.com/privacy-policy/

Google AdSense

Niektoré reklamy môžu poskytovať spoločnosť Google.Používanie súborov cookie spoločnosti Google umožňuje používateľom poskytovať reklamy pre používateľov na základe ich návštevy našich stránok a iných stránok na internete.DART používa „informácie, ktoré nie sú osobne identifikovateľné“ a nesleduje osobné informácie o vás, napríklad vaše meno, e -mailovú adresu, fyzickú adresu atď.politika https://policies.google.com/technologies/ads

Zmeny v týchto zásadách ochrany osobných údajov

Máme diskrečnú právomoc aktualizovať tieto zásady ochrany osobných údajov kedykoľvek.Keď tak urobíme, revidujeme aktualizovaný dátum na začiatku tejto stránky.Odporúčame používateľom, aby na tejto stránke často kontrolovali akékoľvek zmeny, aby zostali informovaní o tom, ako pomáhame chrániť osobné informácie, ktoré zhromažďujeme.Beriete na vedomie a súhlasíte s tým, že je vašou povinnosťou pravidelne kontrolovať tieto zásady ochrany osobných údajov a uvedomiť si úpravy.

Vaše prijatie týchto podmienok

Vaše informácie použijeme podľa týchto zásad ochrany osobných údajov.Súhlasíte so všetkými vyhláseniami uvedenými v týchto zásadách ochrany osobných údajov, keď navštívite Savett.

To, čo od vás zhromažďujeme, je neosobné, čo znamená, že neobsahuje vaše skutočné meno, adresu, telefónne číslo a ďalšie súkromné informácie.Iba ukladáme vaše preferencie prehliadania, ktoré zaznamenáva, ako interagujete s našimi webovými stránkami.V závislosti od týchto informácií by sme mohli zistiť, ktoré aspekty našej webovej stránky sa musia zmeniť a vylepšiť.Potom môžeme optimalizovať naše služby a poskytnúť vám lepší zážitok z prehliadania.

Ak existujú nejaké právne problémy, napríklad zneužívanie sledovania, zverejníme informácie, ktoré zhromažďujeme včas na základe zákona, bez akýchkoľvek váhania.Zaručujeme, že všetka služba poskytovaná nami je bezpečná bez podvádzania alebo vírusu.To, čo od vás zhromažďujeme, sa používa iba na našej webovej stránke, ktorá nebude zdieľaná na internete.

Toto vyhlásenie môže v prípade potreby zmeniť a doplniť.Ako používame informácie, podlieha politikám ochrany osobných údajov v čase, keď sa informácie používajú.Vaše ďalšie používanie stránky po zverejnení zmien v tejto politike sa považuje za vaše prijatie týchto zmien.