Πολιτική απορρήτου

Τελευταία αναθεωρημένη: 2022-06-28

Ο Savett δίνει μεγάλη προσοχή στη διατήρηση των προσωπικών σας πληροφοριών ασφαλή.Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε με τις πρακτικές απορρήτου μας και να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.Ανυπομονούμε για τη συμβουλή σας.Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Savett είναι το [email protected]

Προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης

Μπορούμε να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες ταυτότητας από τους χρήστες με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, όταν οι χρήστες επισκέπτονται τον ιστότοπό μας, συμπληρώνουν μια φόρμα και σε σχέση με άλλες δραστηριότητες, υπηρεσίες, χαρακτηριστικά ή πόρους που διαθέτουμε στον ιστότοπό μας.Οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπό μας ανώνυμα.Θα συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες αναγνώρισης από χρήστες μόνο εάν υποβάλλουν εθελοντικά τέτοιες πληροφορίες.Οι χρήστες μπορούν πάντα να αρνούνται να παρέχουν πληροφορίες προσωπικής αναγνώρισης, εκτός από το ότι ενδέχεται να τους εμποδίσουν να συμμετάσχουν σε ορισμένες δραστηριότητες που σχετίζονται με τον ιστότοπο.

Μη προσωπικές πληροφορίες ταυτότητας

Μπορούμε να συλλέξουμε μη προσωπικές πληροφορίες αναγνώρισης σχετικά με τους χρήστες κάθε φορά που αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό μας.Οι μη προσωπικές πληροφορίες αναγνώρισης ενδέχεται να περιλαμβάνουν το όνομα του προγράμματος περιήγησης, τον τύπο των υπολογιστών και των τεχνικών πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες της σύνδεσης με τον ιστότοπό μας, όπως το λειτουργικό σύστημα και τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου που χρησιμοποιούνται και άλλες παρόμοιες πληροφορίες.

Μπισκότα

Όπως πολλοί ιστότοποι, αυτός ο ιστότοπος ορίζει και χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη - για να θυμηθείτε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις, για παράδειγμα.Οι διαφημίσεις μπορούν να εμφανιστούν σε αυτόν τον ιστότοπο και, εάν ναι, μπορούν να ορίσουν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε cookies στον υπολογιστή σας.Αυτά τα cookies υπόκεινται στην πολιτική απορρήτου των μερών που παρέχουν τη διαφήμιση.Ωστόσο, τα μέρη που παρέχουν τη διαφήμιση δεν έχουν πρόσβαση στα cookies αυτού του ιστότοπου.Αυτά τα μέρη χρησιμοποιούν συνήθως μη-προσωπικά αναγνωρίσιμους ή ανώνυμους κωδικούς για να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον τύπο διαφήμισης online, σχετικά με τα cookies και για το πώς να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, κάντε κλικ εδώ: https://optout.networkadvertising.org/

Λάβετε υπόψη ότι η απενεργοποίηση των διαφημιστικών cookies δεν θα σημαίνει ότι δεν σας εξυπηρετεί καμία διαφήμιση, απλώς ότι δεν θα προσαρμοστεί στα ενδιαφέροντά σας.

Κούτσουρα

Όπως ισχύει με τους περισσότερους ιστότοπους και υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Διαδικτύου, συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες και αποθηκεύουμε τα σε αρχεία καταγραφής όταν αλληλεπιδράτε με τους ιστότοπους και τις υπηρεσίες μας.Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν τις διευθύνσεις του πρωτοκόλλου Internet (IP) καθώς και τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου, τις διευθύνσεις URL των σελίδων αναφοράς/εξόδου, το λειτουργικό σύστημα, τη σφραγίδα ημερομηνίας/ώρας, τις πληροφορίες που αναζητάτε, τις προτιμήσεις τοπικής και γλωσσών, τους αριθμούς ταυτοποίησης που σχετίζονται με τις συσκευές σας, ο φορέας κινητής τηλεφωνίας και οι πληροφορίες διαμόρφωσης συστήματος.Περιστασιακά, συνδέουμε προσωπικά στοιχεία με πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν στα αρχεία καταγραφής μας, όπως είναι απαραίτητο για τη βελτίωση των ιστότοπων και των υπηρεσιών μας.Σε μια τέτοια περίπτωση, θα αντιμετωπίζαμε τις συνδυασμένες πληροφορίες σύμφωνα με αυτήν την πολιτική.

Δικαιώματα απορρήτου CCPA (μην πωλούν τα προσωπικά μου στοιχεία)

Σύμφωνα με το CCPA, μεταξύ άλλων δικαιωμάτων, οι καταναλωτές της Καλιφόρνια έχουν το δικαίωμα:

Ζητήστε από μια επιχείρηση που συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα του καταναλωτή να αποκαλύψει τις κατηγορίες και συγκεκριμένα κομμάτια προσωπικών δεδομένων που έχει συγκεντρώσει μια επιχείρηση σχετικά με τους καταναλωτές.

Ζητήστε από μια επιχείρηση να διαγράψει τυχόν προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον καταναλωτή που έχει συλλέξει μια επιχείρηση.

Ζητήστε από μια επιχείρηση που να πωλεί τα προσωπικά δεδομένα του καταναλωτή, να μην πουλήσει τα προσωπικά δεδομένα του καταναλωτή.

Εάν κάνετε ένα αίτημα, έχουμε ένα μήνα για να σας απαντήσουμε.Εάν θέλετε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Δικαιώματα προστασίας δεδομένων GDPR

Θα θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε πλήρως όλα τα δικαιώματα προστασίας των δεδομένων σας.Κάθε χρήστης δικαιούται τα εξής:

Το δικαίωμα πρόσβασης - έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων.Μπορούμε να σας χρεώσουμε μια μικρή χρέωση για αυτήν την υπηρεσία.

Το δικαίωμα διόρθωσης - έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ανακριβείς.Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε να ολοκληρώσουμε τις πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ελλιπείς.

Το δικαίωμα διαγραφής - έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας - έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία - έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων - έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει σε έναν άλλο οργανισμό ή απευθείας σε εσάς, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Εάν κάνετε ένα αίτημα, έχουμε ένα μήνα για να σας απαντήσουμε.Εάν θέλετε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Παιδικά προσωπικά στοιχεία

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει των προσωπικών πληροφοριών από παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών. Εάν είστε κάτω των 13 ετών, παρακαλούμε να μην υποβάλλετε προσωπικά στοιχεία μέσω των ιστότοπων, των εφαρμογών ή των υπηρεσιών μας.Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους νόμιμους κηδεμόνες να παρακολουθούν τη χρήση του Διαδικτύου των παιδιών τους και να βοηθήσουν στην επιβολή αυτής της πολιτικής, διδάσκοντας τα παιδιά τους να μην παρέχουν ποτέ προσωπικά στοιχεία μέσω των ιστότοπων, των εφαρμογών ή των υπηρεσιών χωρίς την άδειά τους.Εάν έχετε λόγο να πιστεύετε ότι ένα παιδί ηλικίας κάτω των 13 ετών μας έχει παράσχει προσωπικά στοιχεία μέσω των ιστότοπων, των εφαρμογών ή των υπηρεσιών, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] και θα χρησιμοποιήσουμε εμπορικά εύλογες προσπάθειες για τη διαγραφή αυτών των πληροφοριών.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για τη λειτουργία, τη διατήρηση και τη βελτίωση των χαρακτηριστικών και της λειτουργικότητας του ιστότοπου.Χρησιμοποιούμε cookies για να αποθηκεύσουμε πληροφορίες για να βελτιώσουμε τις εμπειρίες των χρηστών.Για παράδειγμα, μπορούμε να παρέχουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο και πληροφορίες, να παρακολουθούμε την αποτελεσματικότητα του ιστότοπου και να παρακολουθούμε συγκεντρωτικές μετρήσεις όπως ο αριθμός των επισκεπτών και των προβολών σελίδων.

Μπορούμε να συγκεντρώσουμε τις μη προσωπικές πληροφορίες σας με μη προσωπικές πληροφορίες άλλων μελών και χρηστών και να αποκαλύψουμε τέτοιες πληροφορίες σε διαφημιζόμενους και άλλα τρίτα μέρη για σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης.

Διαφήμιση

Οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας μπορούν να παραδοθούν στους χρήστες από διαφημιστικούς συνεργάτες, οι οποίοι μπορούν να ορίσουν cookies.Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον διακομιστή διαφημίσεων να αναγνωρίζει τον υπολογιστή σας κάθε φορά που σας στέλνουν μια ηλεκτρονική διαφήμιση για να συντάξετε μη προσωπικές πληροφορίες αναγνώρισης σχετικά με εσάς ή άλλους που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας.Αυτές οι πληροφορίες επιτρέπουν στα δίκτυα διαφημίσεων, μεταξύ άλλων, να παρέχουν στοχοθετημένες διαφημίσεις που πιστεύουν ότι θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο.Αυτή η πολιτική απορρήτου δεν καλύπτει τη χρήση cookies από οποιονδήποτε διαφημιζόμενο.

Ανεξάρτητος

Αυτός ο ιστότοπος είναι συνδεδεμένος με το Freestar για τους σκοπούς της τοποθέτησης της διαφήμισης στον ιστότοπο και η Freestar θα συλλέξει και θα χρησιμοποιήσει ορισμένα δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς.Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση δεδομένων Freestar, κάντε κλικ εδώ: https://freestar.com/privacy-policy/

Google Adsense

Ορισμένες από τις διαφημίσεις μπορούν να εξυπηρετηθούν από την Google.Η χρήση του Cookie από την Google την επιτρέπει να εξυπηρετεί διαφημίσεις σε χρήστες με βάση την επίσκεψή τους στον ιστότοπό μας και σε άλλους ιστότοπους στο Διαδίκτυο.Το DART χρησιμοποιεί "μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες" και δεν παρακολουθεί προσωπικά στοιχεία σχετικά με εσάς, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη φυσική διεύθυνση κλπ. Μπορείτε να αποχωρήσετε από τη χρήση του Cookie Dart με την επίσκεψη στο Google Ad and Content Network Privacyπολιτική σε https://policies.google.com/technologies/ads

Αλλαγές σε αυτήν την πολιτική απορρήτου

Έχουμε τη διακριτική ευχέρεια να ενημερώσουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή.Όταν το κάνουμε, θα αναθεωρήσουμε την ενημερωμένη ημερομηνία στην αρχή αυτής της σελίδας.Ενθαρρύνουμε τους χρήστες να ελέγχουν συχνά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές για να παραμείνουν ενημερωμένοι για το πώς συμβάλλουμε στην προστασία των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε.Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να αναθεωρήσετε περιοδικά αυτήν την πολιτική απορρήτου και να συνειδητοποιήσετε τις τροποποιήσεις.

Η αποδοχή αυτών των όρων

Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας μετά από αυτήν την πολιτική απορρήτου.Συμφωνείτε με όλες τις δηλώσεις που αναφέρονται σε αυτήν την πολιτική απορρήτου μόλις επισκεφθείτε τον Savett.

Αυτό που συλλέγουμε από εσάς είναι μη προσωπικό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν περιέχει το πραγματικό όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και άλλες ιδιωτικές πληροφορίες.Απλώς αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις περιήγησής σας, οι οποίες καταγράφουν πώς αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπό μας.Ανάλογα με αυτές τις πληροφορίες, θα μπορούσαμε να βρούμε ποιες πτυχές της ιστοσελίδας μας πρέπει να αλλάξουν και να βελτιωθούν.Μετά από αυτό, μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε την υπηρεσία μας και να σας δώσουμε μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.

Εάν υπάρχουν ορισμένα νομικά ζητήματα, όπως η κατάχρηση της διαδρομής, θα αποκαλύψουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε έγκαιρα βάσει του αιτήματος του νόμου, χωρίς κανένα δισταγμό.Εγγυόμαστε ότι όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται από εμάς είναι ασφαλείς χωρίς καμία εξαπάτηση ή ιό.Αυτό που συλλέγουμε από εσάς χρησιμοποιείται μόνο στον ιστότοπό μας, ο οποίος δεν θα μοιραστεί στο Διαδίκτυο.

Αυτή η δήλωση μπορεί να τροποποιηθεί εάν είναι απαραίτητο.Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες υπόκεινται στην πολιτική απορρήτου της εποχής που χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες.Η συνεχιζόμενη χρήση του ιστότοπου μετά την απόσπαση των αλλαγών σε αυτήν την πολιτική θα θεωρηθεί αποδοχή αυτών των αλλαγών.