Tietosuojakäytäntö

Viimeksi tarkistettu: 2022-06-28

Savett kiinnittää paljon huomiota yksityisten tietojen pitämiseen turvallisina.Ota hetki perehtyäksesi tietosuojakäytäntöihimme ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.Odotamme innolla neuvojasi.Savettin sähköpostiosoite on [email protected]

Henkilökohtaiset tiedot

Voimme kerätä käyttäjiltä henkilökohtaisia tunnistustietoja monin tavoin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kun käyttäjät käyvät sivustollamme, täyttävät lomakkeen ja muihin toimintoihin, palveluihin, ominaisuuksiin tai resursseihin, joita tarjoamme sivustollamme.Käyttäjät voivat käydä sivustollamme nimettömästi.Keräämme henkilökohtaisia tunnistustietoja käyttäjiltä vain, jos he lähettävät meille vapaaehtoisesti tällaisia tietoja.Käyttäjät voivat aina kieltäytyä toimittamasta henkilökohtaisia tunnistustietoja, paitsi että se voi estää heitä harjoittamasta tiettyjä sivustoon liittyviä toimintoja.

Ei-henkilökohtaiset tunnistustiedot

Voimme kerätä käyttäjistä ei-henkilökohtaisia henkilöllisyystietoja aina, kun he ovat vuorovaikutuksessa sivustomme kanssa.Muihin kuin henkilökohtaiset tunnistustiedot voivat sisältää selaimen nimen, tietokonetyypin ja teknisiä tietoja käyttäjien yhteysvälineistä sivustoomme, kuten käyttöjärjestelmä ja käyttöjärjestelmä ja muiden vastaavien tietojen Internet-palveluntarjoajat.

Keksit

Kuten monet verkkosivustot, tämä verkkosivusto asettaa ja käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen - esimerkiksi henkilökohtaisten asetusten muistamiseen.Mainokset voivat näyttää tällä verkkosivustolla ja jos on, voi asettaa ja käyttää evästeitä tietokoneellesi;Tällaisiin evästeisiin sovelletaan mainoksen tarjoavien osapuolten tietosuojakäytäntöä.Mainonnan tarjoavilla osapuolilla ei kuitenkaan ole pääsyä tämän sivuston evästeisiin.Nämä osapuolet käyttävät yleensä henkilökohtaisesti tunnistavia tai tuntemattomia koodeja saadaksesi tietoja vierailustasi tällä sivustolla.

Lisätietoja tämän tyyppisestä verkkomainonnasta, evästeistä ja tämän ominaisuuden sammuttamisesta napsauttamalla tätä: https://optout.networkadvertising.org/

Huomaa, että mainonta -evästeiden poistaminen ei tarkoita, että sinulle ei tarjoile mitään mainontaa, vaan pelkästään sitä, että sitä ei räätälöidä kiinnostuksen kohteisiisi.

Lokit

Kuten useimmissa Internetissä toimitettujen verkkosivustojen ja palveluiden kanssa, keräämme tiettyjä tietoja ja tallennamme ne lokitiedostoihin, kun olet vuorovaikutuksessa sivustojen ja palveluidemme kanssa.Nämä tiedot sisältävät Internet Protocol (IP) -osoitteet sekä selaintyypin, Internet -palveluntarjoajan, viittaus-/poistosivujen URL -osoitteet, käyttöjärjestelmä, päivämäärä/aikaleima, etsimäsi tiedot, paikallis- ja kielen asetukset, laitteisiin liittyvät tunnistusnumerot, matkapuhelinoperaattori ja järjestelmän määritystiedot.Toisinaan yhdistämme henkilökohtaisia tietoja lokitiedostoihimme kerättyihin tietoihin, jotka ovat tarpeen sivustojen ja palveluidemme parantamiseksi.Tällöin käsittelemme yhdistettyjä tietoja tämän politiikan mukaisesti.

CCPA: n tietosuojaoikeudet (älä myy henkilökohtaisia tietojani)

CCPA: n mukaan muun muassa Kalifornian kuluttajilla on oikeus:

Pyydä sitä, että yritys, joka kerää kuluttajan henkilötiedot, paljastaa luokat ja tietyt henkilötiedot, jotka yritys on kerännyt kuluttajista.

Pyydä yritystä poistamaan yrityksen kerätyn kuluttajan henkilötiedot.

Pyydä yritystä, joka myy kuluttajan henkilötietoja, ei myy kuluttajan henkilötietoja.

Jos teet pyynnön, meillä on yksi kuukausi vastata sinulle.Jos haluat käyttää jotain näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

GDPR -tietosuojaoikeudet

Haluamme varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi.Jokaisella käyttäjällä on oikeus seuraavaan:

Oikeus käyttää - sinulla on oikeus pyytää kopioita henkilötietoistasi.Saatamme periä sinulta pienen maksun tästä palvelusta.

Oikeus korjaamiseen - sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme kaikki tiedot, joiden uskot olevan epätarkkoja.Sinulla on myös oikeus pyytää, että täytämme tiedot, jotka uskot olevan epätäydellinen.

Oikeus poistaa - sinulla on oikeus pyytää, että poistamme henkilötietosi tietyissä olosuhteissa.

Oikeus rajoittaa käsittelyä - sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä tietyissä olosuhteissa.

Oikeus vastustaa käsittelyä - sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tietyissä olosuhteissa.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen - sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme tiedot, jotka olemme keränneet toiselle organisaatiolle tai suoraan sinulle tietyissä olosuhteissa.

Jos teet pyynnön, meillä on yksi kuukausi vastata sinulle.Jos haluat käyttää jotain näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

Lasten henkilökohtaiset tiedot

Emme kerää tietoisesti henkilökohtaisia tietoja alle 13 -vuotiailta lapsilta. Jos olet alle 13 -vuotiaana, älä lähetä henkilökohtaisia tietoja sivustojen, hakemusten tai palveluidemme kautta.Kannustamme vanhempia ja laillisia huoltajia seuraamaan lastensa Internet -käyttöä ja auttamaan valvomaan tätä politiikkaa ohjaamalla lapsiaan koskaan tarjoamaan henkilökohtaisia tietoja sivustojen, sovellusten tai palvelujen kautta ilman heidän lupaa.Jos sinulla on syytä uskoa, että alle 13 -vuotiaiden lapsi on toimittanut meille henkilökohtaisia tietoja sivustojen, sovellusten tai palveluiden kautta, ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected], ja käytämme kaupallisesti kohtuullisia ponnisteluja näiden tietojen poistamiseksi.

Kuinka käytämme kerättyjä tietoja

Voimme käyttää näitä tietoja myös sivuston ominaisuuksien ja toimintojen ylläpitämiseen, parantamiseen ja parantamiseen.Käytämme evästeitä tietojen tallentamiseen käyttäjäkokemusten parantamiseksi.Voimme esimerkiksi tarjota henkilökohtaista sisältöä ja tietoa, seurata sivuston tehokkuutta ja seurata kokonaismittareita, kuten kävijöiden lukumäärää ja sivunäkymiä.

Saatamme yhdistää ei-henkilökohtaiset tietosi muiden jäsenten ja käyttäjien ei-henkilökohtaisiin tietoihin ja paljastaa tällaiset tiedot mainostajille ja muille kolmansille osapuolille markkinointi- ja myynninedistämistarkoituksiin.

Mainonta

Sivustollamme näkyvät mainokset voidaan toimittaa käyttäjille mainoskumppanit, jotka voivat asettaa evästeitä.Nämä evästeet antavat mainospalvelimelle tunnistaa tietokoneesi joka kerta, kun he lähettävät sinulle verkkomainonnan kääntääksesi ei -henkilökohtaisia tunnistustietoja sinusta tai muista, jotka käyttävät tietokonettasi.Nämä tiedot sallivat mainosverkkojen toimittamisen muun muassa kohdennetut mainokset, jotka heidän mielestään kiinnostavat sinua.Tämä tietosuojakäytäntö ei kata evästeiden käyttöä minkään mainostajien toimesta.

Freestari

Tämä sivusto on sidoksissa Freestarin kanssa mainonnan sijoittamista varten sivustolle, ja Freestar kerää ja käyttää tiettyjä tietoja mainontatarkoituksiin.Lisätietoja Freestarin tietojen käytöstä napsauttamalla tätä: https://freestar.com/privacy-policy/

Google AdSense

Google voi palvella joitain mainoksia.Googlen DART -evästeen käyttö antaa sille mahdollisuuden palvella käyttäjiä käyttäjille heidän vierailunsa perusteella sivustollemme ja muilla Internet -sivustoilla.DART käyttää "henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevia tietoja" eikä seuraa sinua koskevia henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, fyysisen osoitteen jne. Voit poistua DART -evästeen käytöstä käymällä Google AD- ja Content Network Privacy -sovelluksessapolitiikka https://policies.google.com/technologies/ads

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Meillä on harkintavalta päivittää tämä tietosuojakäytäntö milloin tahansa.Kun teemme, tarkistamme päivitetyn päivämäärän tämän sivun alussa.Kannustamme käyttäjiä tarkistamaan tämän sivun usein muutokset pysyäksesi ajan tasalla siitä, kuinka autamme suojaamaan keräämiämme henkilökohtaisia tietoja.Tunnustat ja hyväksyt, että sinun vastuullasi on tarkistaa tämä tietosuojakäytäntö määräajoin ja saada tietoisia muutoksista.

Hyväksyisit nämä ehdot

Käytämme tietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.Hyväksyt kaikki tässä tietosuojakäytännössä mainitut lausunnot, kun vierailet Savettissa.

Se mitä keräämme sinulta, ei ole henkilökohtaista, mikä tarkoittaa, että se ei sisällä oikeaa nimeäsi, osoitetta, puhelinnumeroa ja muita yksityisiä tietojasi.Tallennamme vain selausasetukset, jotka tallentavat kuinka vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa.Näistä tiedoista riippuen voimme löytää, mitkä verkkosivustomme näkökohdat on muutettava ja parannettava.Sen jälkeen voimme optimoida palvelumme ja antaa sinulle paremman selauskokemuksen.

Jos on joitain juridisia kysymyksiä, kuten radan väärinkäyttö, paljastamme tiedon, jonka keräämme ajoissa lain pyynnön nojalla epäröimättä.Takaamme, että kaikki tarjoamamme palvelut ovat turvallisia ilman huijausta tai virusta.Mitä keräämme sinulta, käytetään vain verkkosivustollamme, jota ei jaeta Internetissä.

Tätä lausuntoa voidaan muuttaa tarvittaessa.Se, miten käytämme tietoja, sovelletaan tiedon tietosuojakäytäntöä, jolloin tietoja käytetään.Sivuston jatkuvaa käyttöä tämän politiikan muutosten lähettämisen jälkeen pidetään hyväksyntäsi nämä muutokset.